​Få hjælp til din energirenovering og bygningsrenovering med fokus på grøn energi

​Hos Solarplan tilbyder vi professionel rådgivning i forbindelse med energirenovering. Vi rådgiver bl.a. boligforeninger, virksomheder og kommuner på Frederiksberg, i hele København og på resten af Sjælland omkring grønne løsninger i deres bygning. Vi er særligt eksperter i solcelleanlæg, og vi er med hele vejen lige fra den indledende idé om en bygningsrenovering til den færdige installation.

Solceller i forbindelse med en bygningsrenovering betaler sig

Det kan altid betale sig at få etableret solceller på eller omkring en bygning, men du får den absolut bedste løsning og den bedste pris, hvis du får etableret dit solcelleanlæg i forbindelse med en bygningsrenovering eller et nybyggeri.

På den måde får du den bedste integration af solcellerne i bygningen, og samtidig får du også det bedste resultat rent økonomisk. Står du overfor en renovering af dit hus, bygning eller parcelhus, og ønsker du samtidig at vælge den grønne energi til, kan det betale sig at få monteret solceller i samme omgang. Uanset hvilken form for energirenovering du står overfor - så står vi klar til at vejlede dig.

Professionel bygningsrenovering og energirenovering

Vi er et rådgivningsfirma med mange års erfaring indenfor grøn omstilling. Vi har siden 1999 hjulpet mange forskellige kunder med at få etableret klimavenlige løsninger i gamle huse såvel som nye.

Vi har bl.a. bistået i forbindelse med ombygninger, energirenovering og bygningsrenovering, hvori der har indgået solfangere, solceller, solanlæg, solcelletag, lavenergiventilationsanlæg og udnyttelse af regnvandet til vaskerier.

Vi kan bl.a. tilbyde følgende i bygningsrenovering:

  • Ideer til mulig energirenovering
  • Projektering af løsningerne
  • Rådgivning
  • Styring af projektet fra start til slut

Kontakt os og hør mere om mulighederne ved en energirenovering eller bygningsrenovering

Har du nogle spørgsmål om tilskud, eller solceller? Undrer du dig over "Hvad koster solceller?" Eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig med en grøn omstilling i forbindelse med en energirenovering? Så er du meget velkommen til at kontakte os for gode priser eller anden information. 

Du kan enten ringe til os på telefon 40 32 78 82 eller skrive til vores 

e-mail solarvent@solarplan.dk.​ Vi ser frem til at rådgive dig om din bygningsrenovering.

Solarplan ApS     •  CVR: 24226085      •     Hvidtjørnen 56     •      2791 Dragør   •      40 32 78 82​       •   ​solarvent@solarplan.dk