​Professionel arkitekt rådgiver  |  Rådgivning og Vejledning især i solceller & bygningsrenovering  |  18 års erfaring​

Kontakt os på: 40 32 78 82

Solcelletag i høj kvalitet

Hos Solarplan er vi eksperter i solcelletag. Vi opsætter alle former for solceller hos private og virksomheder på København SV, som er bevidste omkring klima og miljø. Vil du være med til at gøre en forskel, så investér i grøn, vedvarende energi og få monteret et solcelletag i høj kvalitet af os.

Vi har eksisteret siden 1999 og har gennem årene serviceret en lang række miljø- og økonomisk bevidste kunder med VE-anlæg og andre slags solcelletag. 

Hvad angår pris på solcelletag, er det en udgift, du tjener hjem i løbet af en kortere årrække. Det er et langt bedre alternativ til oliefyr og fjernvarme.

Få tilskud til solcelletag

​Når du køber et solcelletag i Danmark, kan du få et tilskud fra staten. Med ambitioner om at sænke forbruget af CO2 får du et tilskud, så det bliver billigere for dig.

Det er en gulerod, der er værd at tage med. Vi kan installere det hele for dig, så du ikke selv skal foretage dig noget som helst. Vi udfører alt korrekt og sikrer os naturligvis, at det fungerer efter hensigten.

Men hvordan virker solcelleanlæg? Det virker på den måde, at det er selve solens stråler, der får solcellerne til at producere elektricitet. De bedste solceller kan udnytte hele 20% af sollyset og omdanne til det energi. Så jo flere solceller, du har, jo mere strøm kan de producere, når solen er fremme.

Bestil et solcelleanlæg

​Er du interesseret i at høre mere om solcelleanlæg priser, eller vil du bestille? Så kontakt os gerne for nærmere aftale. Vi er klar til at hjælpe dig med at udføre dit projekt, så du kan få grøn energi til din bolig.

Kontakt os på telefon 40 32 78 82. Vi kan varetage alt fra montering til vedligeholdelse, så du aldrig skal bekymre dig om det.

Solarplan ApS     •  CVR: 24226085      •     Dexter Gordons Vej 59      •      2450 København SV   •      40 32 78 82